Снимките на сайта са илюстративни!
E-mail: shopov@bogora.com
Цените на сайта и в офертата може да се различават.
За нас

Богора е фирма за мебели от Велинград. Има производство на мебели във Велинград. Произвежда - мебели масив (чамови, букови, дъбови) във Велинград, мебели от ПДЧ и МДФ, мебели от Велинград, Био мебели Велинград и Състарени мебели. Мебели по поръчка във Велинград. Цялостно интериорно обзавеждане, Офис мебели, Обзавеждане за хотели, ресторанти, вили, градини и... ВСИЧКО по ПОРЪЧКА


През годините сме развили технология и опит, които ни позволяват да проектираме, изработваме, доставяме и монтираме всякакъв вид интериорно обзавеждане - от нощно шкафче до обзавеждане на вили, къщи, ресторанти, градини и прочее.

Клиентите често ни питат: "Имате ли каталог, за да видим какви модели мебели предлагате?", а ние отговаряхме: "Нямаме, защото правим всякакви мебели по поръчка, от всички видове материали и не може да поддържаме каталог с мебелни модели, за всеки мебел, който човек може да измисли."
Разбрахме, че много хора, търсейки мебели за своето обзавеждане, не могат да изберат модел докато не видят нещо готово или най-малко на картинка.
За това разработихме (и непрекъснато обновяваме) нашите КАТАЛОГ и ПРОЕКТИ, в които мебелите са вече реализирани идеи или стандартни, които произвеждаме, като "съветници" при избора на модел, материал за изработката му или цвят... И изобщо всичко свързано с изборите, които правите при обзавеждане на Вашия дом, офис, градина, вила.

Друга част от хората търсят най-ниската цена за определен вид мебели. Ние от опита си знаем, че наистина, за един и същи модел може да се даде различна цена и то в широки граници. За това към всеки клиент подхождаме индивидуално. Цените на мебелите по поръчка, които даваме се определят главно от производствените разходи (суровини и материали, труд, разходи за транспорт и монтаж, и др.), които разходи ние се стремим да сведем до минимум за всяка конкретна поръчка!
Цените в КАТАЛОГА ни са за определения модел от снимката с дадение размери като цвета може да е и друг (за същата цена). За даден модел, но с други размери, цвят или материал, трябва да се пусне (произведе) индивидуална поръчка - просто натиснете бутона Поръчка под всяка картинка, напишете изискванията си към модела и ни ги изпратете. Ние ще Ви върнем отговор (до 2 дни) с ЦЕНА за избрания от вас мебелен модел, която може да обсъдим и променим в зависимост от някои конкретни технологични решения за дадената мебел.

Някои казват: "За да получиш качество трябва да вложиш материали" - Безспорно! Но ние предпочитаме да мислим: "Качеството е на първо място при изработката на мебели и как да го постигнем на най-добрата за Вас цена". Защото крайният резултат, както споменахме, може да е един и същ при различна организация на работния процес, респективно различната цена.

За да Ви дадем най-добрия продукт ние работим с всички видове материали (масив - чам, дъб, бук и др.; ПДЧ; МДФ), вносители и производители на : плоскости за мебели, мебелен обков, профилни и мембранни мебелни врати, домакински електроуреди, матраци, мивки, плотове и др.